کد خبر : 98292
تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 تیر 1403 - 15:16
2 بازدید بازدید

طرز تهیه حلیم نذری برای ۱۰۰ نفر در محرم ۱۴۰۳

طرز تهیه حلیم نذری برای ۱۰۰ نفر  در محرم ۱۴۰۳

طرز تهیه حلیم:حلیم جزو غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که اغلب برای وعده صبحانه مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذای مقوی و خوش طعم که ترکیب اصلی آن گوشت و گندم است، در ماه محرم و ایام سوگواری بین عزداران توزیع می‌شود.

۷۵ / ۱۰۰

  اسکیمو:اگر نذر دارید که این غذای خوش طعم را بپزید، طرز تهیه حلیم نذری را بخوانید. توجه کنید که این مقدار مواد برای ۱۰۰ نفر است که می‌توانید به تناسب تعداد نفرات، این مواد را را کم یا زیاد کنید.

مواد لازم:

گندم پوست‌کنده: ۵ کیلوگرم

گوشت گوسفندی با استخوان: ۵ کیلوگرم

پیاز: ۳ عدد

نمک: ۱۵۰ گرم

دارچین، شکر و روغن حیوانی: به میزان لازم

تعداد نفرات: ۱۰۰ نفر

طرز تهیه دویماج مخصوص افطار

مدت زمان آماده‌سازی‌: ۳ ساعت

مدت زمان پخت: ۷ ساعت

طرز تهیه حلیم نذری :

۱. گندم را حدود ۷ تا ۸ ساعت بخیسانید، سپس به همراه آب فراوان (۷ برابر مواد) داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا کاملا پخته و لعابی شود، سپس با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن پوره کنید.

۲. گوشت را با پیاز کاملا بپزید و بعد از جدا کردن استخوان‌ها آن را ریش ریش کنید.

۳. گوشت را به همراه نمک به گندم اضافه کنید.

۴. مواد را مدام هم بزنید تا گوشت کاملا کشدار شود و حلیم ته نگیرد.

طرز تهیه خوراک جوجه و جگر

۵. وقتی حلیم را در ظرف سرو کردید، روی آن را با شکر، روغن حیوانی و دارچین تزئین کنید.

نکته: اگر حلیم سفت بود می‌توانید از آب مرغ یا بوقلمون پخته و صاف شده به مواد اضافه کنید و گوشت را به‌صورت ریش ریش شده به تزئینات روی حلیم اضافه کنید.

آموزش درست کردن کشک بادمجان

۷۵ / ۱۰۰
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn