کد خبر : 95474
تاریخ انتشار : پنجشنبه 24 خرداد 1403 - 7:44
1 بازدید بازدید

ساده ترین روش تهیه ترشی باقلا، چاشنی عالی در کنار غذا

ساده ترین روش تهیه ترشی باقلا، چاشنی عالی در کنار غذا

ترشی باقلا، یکی از انواع ترشی‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از باقلا تازه، سرکه، آب، نمک، ادویه و سبزی‌های معطر تهیه می‌شود. این ترشی طعمی ترش و شور دارد و می‌توان آن را به عنوان چاشنی در کنار غذاهای مختلف سرو کرد.

۸۱ / ۱۰۰

طرز تهیه ترشی باقلا

روش‌های مختلفی برای تهیه ترشی باقلا وجود دارد، اما در اینجا به یک روش ساده و محبوب اشاره می‌کنیم. برای تهیه این ترشی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

  • ۵۰۰ گرم باقلا تازه
  • ۲ لیوان سرکه سفید
  • ۱ لیوان آب
  • ۲ قاشق غذاخوری نمک
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱/۲ پیمانه سبزی معطر (ترخون، شوید، نعناع) به دلخواه
  • ۲ عدد فلفل سبز تند (اختیاری)
  • ۲ حبه سیر (اختیاری)

طرز تهیه ترشی باقلا

مراحل تهیه ترشی باقلا:

باقلاها را بشویید و پوستشان را بکنید. اگر باقلاها خیلی درشت هستند، می‌توانید آنها را از وسط نصف کنید.
سرکه، آب، نمک و شکر را در یک قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.
باقلاها را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید.
حرارت را خاموش کنید و سبزی‌های معطر، فلفل سبز تند و سیر را به قابلمه اضافه کنید.
ترشی را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.
ترشی را در شیشه‌های تمیز و استریل شده بریزید و درب آنها را محکم ببندید.
شیشه‌های ترشی را در جای خنک و دور از نور خورشید قرار دهید.

 

حتماً بخوانید:

نکات تکمیلی:

برای طعم ترش‌تر، می‌توانید از سرکه ترش‌تر استفاده کنید.
می‌توانید از سبزی‌های معطر دیگر مانند ریحان یا مرزه نیز در تهیه این ترشی استفاده کنید.
اگر ترشی را زودتر می‌خواهید مصرف کنید، می‌توانید آن را در یخچال قرار دهید.
ترشی باقلا بعد از ۲ تا ۳ هفته آماده مصرف می‌شود.

روش تهیه مربا و شربت توت ‌فرنگی

 ارزش غذایی ترشی باقلا

کالری و ارزش غذایی ترشی باقلا

کالری ترشی باقلا به عوامل مختلفی مانند مقدار باقلا، نوع سرکه، شکر و ادویه‌ها بستگی دارد. به طور تقریبی، هر ۱۰۰ گرم ترشی باقلا حدود ۳۰ تا ۴۰ کالری دارد.

ترشی باقلا منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین C، آهن، کلسیم و پتاسیم است. این ترشی همچنین به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌ها، می‌تواند به سلامت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

منبع:دلگرم

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
۸۱ / ۱۰۰
طرز درست کردن کمپوت انجیر
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

عکس

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn