طرز تهیه شیرینی حلزونی بدون فر این شیرینی خوشمزه را در ۱۰ دقیقه تهیه کنید
شیرینی حلزونی یکی از شیرینیهای بسیار خوشمزه و ساده است که عطر و طعم بینظیری دارد و شما میتوانید این شیرینی خوشمزه را بدون فر و همزن برقی به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر این شیرینی لذت ببرید.
فهرست مطالب
به گزارش همشهری آنلاین، این شیرینی خوشمزه بدون خمیرمایه تهیه میشود و میتوانید به دلخواه بعد از پخت روی آن پودر پسته یا دارچین بریزید و برای یک عصرانه خوشمزه آن را سرو کنید. طعم این شیرینی را کافی است یک بار تست کنید تا مهمان همیشگی دورهمیها و عصرانه شما شود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی حلزونی
تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
ماست: ۵ قاشق غذاخوری
آرد: ۲ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱.۵ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه مواد میانی شیرینی حلزونی
عسل: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی حلزونی بدون فر
مرحله اول: مخلوط کردن مواد
ابتدا باید شکر و تخم مرغ را بزنید تا کرمیرنگ و کشدار شود، میتوانید از همزن دستی یا چنگال استفاده کنید. در ادامه روغن مایع و ماست را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا ترکیب شود. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کرده به تدریج به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر وسط کاسه جمع شود.
مرحله دوم: باز کردن خمیر
در ادامه وقتی خمیر نرم و لطیف شد باید روی یک سطح آرد پاشی شده به قطر نیم سانت پهن کنید و به شکل مستطیل دربیاورید. روی خمیر را با عسل یا مربا دلخواه کاور کنید و روی آن مخلوط شکر و دارچین را بریزید و از عرض رول کنید و کمی فشار دهید تا بهم چسبیده و بعد با کاتر به اندازههای یک سانتی برش بزنید.
مرحله سوم: شیرینی حلزونی تابهای
در ادامه باید داخل یک شیرجوش مقدار روغن ریخته و صبر کنید تا گرم شود و بعد به صورت چندتایی شیرینیها را داخل روغن داغ بریزید و صبر کنید تا خوب سرخ و طلایی شود و بعد روی دستمال روغنگیر قرار دهید و به دلخواه روی آن پودر پسته یا نارگیل بریزید و تزیین کنید.
منبع:همشهری
برچسب ها :طرز تهیه شیرینی حلزونی بدون فر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰