کیک گل سرخ، کیک مناسب فصول سرد
مجله سر گرمی اسکیمو:بدلیل اینکه گل سرخ و گلاب طبع گرم دارد، پخت آن در فصول سرد سال توصیه میشود. مواد مورد نیاز : تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ پیمانه شیر ½ پیمانه گلاب ¼ پیمانه روغن مایع ¾ پیمانه گل محمدی ¼ پیمانه فندق خرد شده ½ پیمانه آرد ۲/۵ پیمانه بکینگ
مجله سر گرمی اسکیمو:بدلیل اینکه گل سرخ و گلاب طبع گرم دارد، پخت آن در فصول سرد سال توصیه میشود.
مواد مورد نیاز :
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
شیر | ½ پیمانه |
گلاب | ¼ پیمانه |
روغن مایع | ¾ پیمانه |
گل محمدی | ¼ پیمانه |
فندق خرد شده | ½ پیمانه |
آرد | ۲/۵ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه کیک گل سرخ :
ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه های شکر حل شود.(حدود ۳ یا ۴ دقیقه)
سپس روغن مایع را اضافه کنید و گلاب و شیر را در مراحل بعدی.
آرد را به همراه بکینگ پودر الک کنید و در دو سه مرحله به مایه کیک بیفزائید.
در آخر فندق های خرد را بریزید و با قاشق آرام هم بزنید.
کف قالب را کاغذ کاهی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید، در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه اجازه پخت دهید.
با توجه به اینکاه این کیک کمی خشک است با یک گاناش شکلاتی ( سس شکلاتی ) سرو شود، بدین منظور مقدار ۵۰ گرم شکلات تخته ایی و ۵۰ گرم خامه را به روش بن ماری روی بخار کتری حل و آماده کنید و سطح کیک را با آن بپوشانید.
منبع : seemorgh.com
برچسب ها :پخت انواع کیک ، پخت کیک گل ، سايت اسكيمو ، سایت آشپزی ، سایت شیرینی پزی ، طرز تهیه کیک گل سرخ ، کیک گل سرخ ، کیک مخصوص فصل سرما ، کیک های مخصوص فصول سرد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰