کد خبر : 34062
تاریخ انتشار : یکشنبه 16 خرداد 1395 - 9:00
72 بازدید بازدید

طرز تهیه برنج ایتالیایی

طرز تهیه برنج ایتالیایی

طرز تهیه برنج ایتالیایی مواد لازم : سینه مرغ یا فیله خلالی شده  ۲۵۰ گرم اسفناج خرد شده ۵۰۰ گرم هویج خلالی شده ۳۰۰ گرم پیاز سرخ شده  نصف پیمانه ذرت نصف پیمانه محلول زعفران دو تا سه قاشق سوپخوری قـارچ خرد شده ۳۰۰ گرم برنج چهار پیمانه نخودفرنگی و آبلیمو به میزان لازم نمک،

طرز تهیه برنج ایتالیایی

برنج ایتالیایی,پخت برنج ایتالیایی 	آموزش آشپزی٬ برنج ایتالیایی٬ پخت برنج ایتالیایی٬ پخت غذاهای ایتالیایی٬ سایت آشپزی٬ طرز تهیه انواع پلو و چلو٬ طرز تهیه برنج ایتالیایی٬ طرز تهیه پلو ایتالیایی٬ طرز درست کردن برنج ایتالیایی٬ نحوه پخت برنج ایتالیایی

مواد لازم :

سینه مرغ یا فیله خلالی شده  ۲۵۰ گرم
اسفناج خرد شده ۵۰۰ گرم
هویج خلالی شده ۳۰۰ گرم
پیاز سرخ شده  نصف پیمانه
ذرت نصف پیمانه
محلول زعفران دو تا سه قاشق سوپخوری
قـارچ خرد شده ۳۰۰ گرم
برنج چهار پیمانه
نخودفرنگی و آبلیمو به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
ابتدا پیاز سرخ شده را در تابه‌ای ریخته و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. خلال های مرغ را به آن افزوده کاملا تفت می‌دهیم. سپس هویج را اضافه کرده، با مواد مخلوط نموده، بعد اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا مواد پخته و نرم شوند.

طرز تهیه دمی بلغور

در ظرف دیگری قارچ‌ های خرد شده را به همراه کمی روغن و یک قاشق سوپخوری آبلیمو تفت داده تا آب قارچ کشیده شود. بعد قارچ ها را به همراه ذرت، نخودفرنگی، نمک، فلفل و ادویه به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌نماییم. حالا حرارت را خاموش کرده، برنج را آبکش نموده و مواد را به همراه محلول زعفران لابه لای برنج ریخته و برنج را دم می‌گذاریم. بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه غذای ما آماده سرو می‌باشد.

 

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

منبع : groohashpazi.blogfa.com

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn