طرز تهیه کیک کالباس
![طرز تهیه کیک کالباس طرز تهیه کیک کالباس](https://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1341.jpg)
طرز تهیه کیک کالباس مواد لازم : آردسفید یک کیلوگرم تخممرغ ۱۲ عدد کالباس ۲۵۰ گرم نمک به میزان لازم کره یا مارگارین ۲۵۰ گرم روغنزیتون ۵۰ گرم بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری زرده تخممرغ یک عدد طرز تهیه : مجله سر گرمی اسکیمو: آرد، بیکینگپودر و مقداری نمک را با هم مخلوط کنید. سپس تخممرغها
طرز تهیه کیک کالباس
مواد لازم :
آردسفید | یک کیلوگرم |
تخممرغ | ۱۲ عدد |
کالباس | ۲۵۰ گرم |
نمک | به میزان لازم |
کره یا مارگارین | ۲۵۰ گرم |
روغنزیتون | ۵۰ گرم |
بیکینگپودر | یک قاشق مرباخوری |
زرده تخممرغ | یک عدد |
طرز تهیه :
مجله سر گرمی اسکیمو:
آرد، بیکینگپودر و مقداری نمک را با هم مخلوط کنید. سپس تخممرغها را خوب بزنید، کره نرم شده و روغنزیتون را کمکم به آن بیفزایید. اگر خمیر سفت شد کمی روغن به آن اضافه کنید، آنگاه با دست ورز دهید و در پلاستیکی بگذارید و به مدت دو ساعت در جای گرم قرار دهید. کف ظرف مخصوص فر را کمی چرب کرده و خمیر را به صورت لایهای نازک کف ظرف بگذارید در این لحظه کالباس خردشده و تفت داده شده را روی خمیر بگذارید و سطح آن را با لایه خمیر بپوشانید و زرده تخممرغ زده شده را با قلممو روی سطح خمیر بمالید و در فر از قبل گرمشده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت یکساعت قرار دهید. این غذا شبیه به کیک است ولی شیرین نمیباشد.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
برچسب ها :پخت انواع کیک ، پخت کیک اسفنجی ، پخت کیک با کالباس ، پخت کیک خانگی ، سايت اسكيمو ، سایت آشپزی ، طرز تهیه کیک کالباس ، مجله سرگرمی اسکیمو ، نحوه پخت کیک کالباس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰