آموزش درست کردن مربای گیلاس
گیلاس ها را تمیز و برگ های ان را جدا کنید سپس بشویید و با کمک هسته گیر یا چاقو هسته های گیلاس ها را خارج کنید ؛
مواد لازم برای درست کردن مربای گیلاس
گیلاس قرمز یا سیاه ۱ کیلوگرم . شکر ۷ لیوان . اسانس وانیل چند قطره
مجله سر گرمی اسکیمو:طرز تهیه : گیلاس ها را تمیز و برگ های ان را جدا کنید سپس بشویید و با کمک هسته گیر یا چاقو هسته های گیلاس ها را خارج کنید ؛ گیلاس های هسته گرفته را داخل کاسه ای بریزید و لابلای گیلاس ها شکر بپاشید سپس گیلاس ها را به مدت ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آب بیندازند.
قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و گیلاس ها را داخل قابلمه بریزید ، اجازه دهید مربا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود سپس وانیل را اضافه و مخلوط کنید ، مربا را پس از اماده شدن از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.
نکته ها : در صورتی که از گیلاس صورتی استفاده کنید مربای شما رنگی روشن خواهد داشت و با استفاده از گیلاس سیاه مربای شما رنگی تیره تر خواهد شد.
نشانه قوام آمدن مربا : مقداری از شربت را در قاشقی بریزد ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.
دلیل کپک زدن مربا : شکر آن کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد.
دلیل شکرک زدن مربا : این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده میشود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک میزند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود.
منبع: http://irancook.i
برچسب ها :دسر گیلاس ، سايت اسكيمو ، سایت آشپزی ، طرز تهیه مربا ، طرز تهیه مربای گیلاس ، گیلاس ، مارمالاد گیلاس ، مجله سرگرمی اسکیمو ، مربای گیلاس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰