مجله سر گرمی اسکیمو:با سلام گفتم تا فصل بهار تموم نشده بعضی از غذا های بهاری که تو آذربایجان از قدیم الایام پخته میشد رو بذارم مربای بابونه  یکی از زیباترین و خوشمزه ترین مربا ها تو آذربایجان هست که علاوه بر طعم و زیبایی خواص دارویی زیادی نیز دارد مثل درمان درد معده و … البته ما به غیر از مربا دمنوش بابونه را نیز درست می کنیم و تو شوربا هامون نیز می ریزم و خام نیز گلهاش رو می خوریم البته مربای بابونه باید گلش کم باشد و شربتش زیاد تا گلبرگهای بابونه باز باشد و نمایان شود تا زیبا به نظر رسد ولی چون حجم مربای من زیاد بود گلبرگهاش زیاد خوب دیده نمی شود

334879 oqfQ8hyt

 

طرز تهیه آش گوجه سبز (آلچه آشی)

مواد لازم:

بابونه تازه………………………………………………….یک کیلو

شکر………………………………… ۷۵۰ گرم(تقریبا سه پیمانه)

آب …………………………………………………………۲ پیمانه

اسانس ………………………………………………….به دلخواه

 

طرز تهیه:

ابتدا بادقت ساقه های گل بابونه را جدا می کنیم به طوری که فقط گلش باقی بماند

334879 Xyn501EG

334879 7VNd2K65

سپس در یک ظرف بزرگ آب ریخته و بابونه ها را در آن خیس می کنیم تا هر چی گل و لای درون بابونه است تمیز گردد سپس تو آبکش ریخته و چندین بار این کار را تکرار می کنیم تا بابونه به طور کامل تمیز گردد

روش تهیه ترشی برگ مو

334879 bd3w8o3M

334879 vHsvCAse

سپس در یک قابلمه شکر و آب را ریخته و روی حرارت گذاشته تا قوام آید

334879 Zs51GeJD

334879 hbU1T1uT

بعد از روی حرارت برداشته و بابونه ها را داخل شیره قوام آمده می ریزیم و دم کنی را گذاشته تا شیره خوب به خورد گلها برود

و چند ساعت می گذاریم تا خوب دم بکشد البته نه روی حرارت

334879 nI96Q36M

بوی این مربا مثل خود گل هست اگر دوست نداشتید می توانید چند قطره اسانس دلخواه بریزید 

334879 Q8CUidfg

334879 DLv8fUWZ

 

سوال  نکات مهم:

  1. چون گل بابونه لطیف و ظریف است نیازی به جوشیدن و دم کشیدن روی حرارت ندارد
  2. اگر می خواهید مرباتون خوشگل بشه و شلوغ نشه از گل بابونه کمی استفاده کنید 
  3. میشه از دو نوع بابونه استفاده کرد هم زردش و هم سفید مال من بابونه سفید است و بابونه زرد همون بابونه که هم گلبرگها و هم پرچمش زرد است
طرز تهیه اردک کبابی چینی با طعم لذیذ و محبوب

334879 OI7B7FD3

  334879 9paEtSaI

334879 hqKmCM5i

334879 705evDnt

334879 ViRgncOW

334879 pn6Apdmn

منبع:ashpazisevil