کد خبر : 24578
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 بهمن 1394 - 19:04
30 بازدید بازدید

طرز تهیه لوز نارگیلی

طرز تهیه لوز نارگیلی

لوز نارگیلی ,طرز تهیه لوز نارگیلی ,روش تهیه لوز نارگیلی ,طرز پخت لوز نارگیلی ,آموزش پخت لوز نارگیلی ,مواد لازم برای لوز نارگیلی ,لوز نارگیلی خوشمزه ,دستور پخت لوز نارگیلی ,زمان پخت لوز نارگیلی ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,طرز تهیه انواع شیرینی خشک

 

 آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ آموزش پخت لوز نارگیلی٬ آموزش شیرینی پزی٬ دستور پخت لوز نارگیلی٬ روش تهیه لوز نارگیلی٬ زمان پخت لوز نارگیلی٬ سایت اسکیمو٬ شیرینی٬ شیرینی پزی٬ طرز پخت لوز نارگیلی٬ طرز تهیه انواع شیرینی خشک٬ طرز تهیه لوز نارگیلی٬ لوز نارگیلی٬ لوز نارگیلی خوشمزه٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد لازم برای لوز نارگیلی لوز نارگیلی ,طرز تهیه لوز نارگیلی ,روش تهیه لوز نارگیلی ,[categoriy]

 

مجله سر گرمی اسکیمو:

مواد لازم:
شربت قوام آمده=۴/۱ پیمانه
پودر نارگیل=۲ پیمانه
پودر پسته برای تزئین=به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه شربت:
شکر=نصف پیمانه(۷۵ گرم)
آب=۴/۱ پیمانه(۵۰ گرم)
طرز تهیه:
شربت قوام آمده را تا زمان سرد شدن کنار بگذارید. سپس با همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملاً سفید شود.
پودر نارگیل را به آن اضافه کنید تا چسبندگی آن گرفته شود و خمیری شکل شود.
سپس مایه ی آماده را در قالب چرب شده ی باقلوا پهن نموده و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
سپس آن را به شکل لوزی برش دهید.
روش تهیه شربت:
شکر و آب را بگذارید بجوشد تا قوام بیاید. در صورت دلخواه می‌توانید دو قاشق غذاخوری گلاب به شربت اضافه نمایید

طرز تهیه ترافل رنگی در خانه

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

عکس

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn