طرز تهیه خورشت آلوچه یا هلی قورو

طرز تهیه خورشت آلوچه یا هلی قورو

طرز تهیه خورشت گوجه سبز یا هَلی قورو

مواد لازم برای تهیه هلی قورو:
– گوجه سبز
– نعناع خشک
– پیاز و سیر
– تخم مرغ
– شکر ،نمک ، فلفل ، زردچوبه مقدار لازم

طرز تهیه شله ماش ( غذای محلی شهرستان درود-لرستان)

طرز تهیه شله ماش ( غذای محلی شهرستان درود-لرستان)

  طرز تهیه شله ماش ( غذای محلی شهرستان درود-لرستان) مواد لازم : لوبیاچیتی یک چهارم پیمانه  ماش  ۲ پیمانه  عدس  نصف پیمانه  برنج یک چهارم پیمانه  پیازداغ به مقدار زیاد آب گوشت ۴ پیمانه کشک به مقدار لازم زعفران به مقدار لازم نعناع داغ به مقدار زیاد طرز تهیه : لوبیا را از شب

طرز تهیه تتالی (ته تالی)

طرز تهیه تتالی (ته تالی)

طرز تهیه تتالی (ته تالی) غذاهای محلی اراک – طرز تهیه تتالی (تتالی) تتالی(ته تالی) جز غذاهای محلی اراک محسوب می شود . آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان پخت : ۳۰ دقیقه مواد لازم جهت تهیه تتالی(ته تالی) برای ۴ نفر :  گوشت چرخ کرده  ۵۰۰ گرم  سیب زمینی متوسط  ۴ عدد  پیاز بزرگ  ۳

طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم)

طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم)

  طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم)     مواد اولیه: ماش  یک و نیم پیمانه  لوبیا چشم‌بلبلی و برنج و گندم  از هر کدام نصف پیمانه سیب‌زمینی نگینی خردشده  یک عدد  کدو حلوایی نگینی خردشده یک پیمانه  عدس  یک پیمانه گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم

طرز تهیه شور ماهی پلو

طرز تهیه شور ماهی پلو

  طرز تهیه شور ماهی پلو   این غذا از غذاهای جنوب ایران است. مواد لازم :  برنج ۳ لیوان  شوید پاک شده و خرد شده  ۲۰۰ گرم  ماهی شور متوسط ۱ عدد متوسط  کشمش ۱ تا ۲ پیمانه پودر لیموعمانی  ۱ قاشق سوپخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری پیاز داغ ۱ قاشق سوپخوری مجله سر

طرز تهیه ی چخرتمه (کوکوی مرغ گیلانی)

طرز تهیه ی چخرتمه (کوکوی مرغ گیلانی)

طرز تهیه ی چخرتمه (کوکوی مرغ گیلانی)   مواد لازم : مرغ پخته و خرد شده  نیم کیلوگرم تخم مرغ چهار عدد آبلیمو  نصف استکان  زعفران آب کرده  در صورت تمایل کمی  نمک، فلفل و روغن به میزان لازم طرز تهیه: مجله سر گرمی اسکیمو:زعفران، نمک، فلفل و تخم‌مرغ را مقداری هم زده، سپس مرغ

طرز تهیه دلمه سیراب شیردان دلمه ای متفاوت و مقوی

طرز تهیه دلمه سیراب شیردان دلمه ای متفاوت و مقوی

طرز تهیه دلمه سیراب شیردان دلمه ای متفاوت و مقوی دلمه سیراب شیردان یکی از غذاهای محلی استان لرستان است. مواد لازم :  سیرابی  به تعداد نفرات یک برش گوشت چرخ‌کرده  ۲۰۰ گرم  برنج  یک لیوان  لپه  ۴ قاشق  سبزی معطر مخصوص دلمه خرد شده یک لیوان روغن به میزان لازم پیاز سرخ شده ۳

طرز تهیه ی نخودپلو با کشمش پلویی(غذای سنتی گلستان مخصوص سحر)

طرز تهیه ی نخودپلو با کشمش پلویی(غذای سنتی گلستان مخصوص سحر)

طرز تهیه ی نخودپلو با کشمش پلویی(غذای سنتی گلستان مخصوص سحر)   مواد لازم :  برنج آبکش شده  سه پیمانه  نخود و کشمش  از هر کدام یک پیمانه  رب انار ترش  دو قاشق غذاخوری  مرغ یا گوشت  ۳۰۰ گرم  پیاز متوسط  دو عدد نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم مجله سر گرمی اسکیمو: طرز

طرز تهیه ی خورش متن جن

طرز تهیه ی خورش متن جن

طرز تهیه ی خورش متن جن مواد لازم :  گردو  ۲۰۰ گرم  سینه‌ مرغ  یک عدد  قیسی  ۱۲ عدد  کشمش  ۱۵۰ گرم  رب انار دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری گلپر به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم پیاز داغ سه قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا گردو را ساییده

عکس

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn