![هلی کتنی،اصل مازندران هلی کتنی،اصل مازندران](https://4040e.ir/KS-NewsPic/T1_NPic%284040e.ir%29_1399215017.jpg)
هلی کتنی،اصل مازندران
هلی کتنی و خواص هلی (آلوچه یا گوجه سبز کوبیده)
هلی کتنی و خواص هلی (آلوچه یا گوجه سبز کوبیده)
طرز تهیه خورشت گوجه سبز یا هَلی قورو
مواد لازم برای تهیه هلی قورو:
– گوجه سبز
– نعناع خشک
– پیاز و سیر
– تخم مرغ
– شکر ،نمک ، فلفل ، زردچوبه مقدار لازم
طرز تهیه شله ماش ( غذای محلی شهرستان درود-لرستان) مواد لازم : لوبیاچیتی یک چهارم پیمانه ماش ۲ پیمانه عدس نصف پیمانه برنج یک چهارم پیمانه پیازداغ به مقدار زیاد آب گوشت ۴ پیمانه کشک به مقدار لازم زعفران به مقدار لازم نعناع داغ به مقدار زیاد طرز تهیه : لوبیا را از شب
طرز تهیه تتالی (ته تالی) غذاهای محلی اراک – طرز تهیه تتالی (تتالی) تتالی(ته تالی) جز غذاهای محلی اراک محسوب می شود . آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان پخت : ۳۰ دقیقه مواد لازم جهت تهیه تتالی(ته تالی) برای ۴ نفر : گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم سیب زمینی متوسط ۴ عدد پیاز بزرگ ۳
طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم) مواد اولیه: ماش یک و نیم پیمانه لوبیا چشمبلبلی و برنج و گندم از هر کدام نصف پیمانه سیبزمینی نگینی خردشده یک عدد کدو حلوایی نگینی خردشده یک پیمانه عدس یک پیمانه گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم
طرز تهیه شور ماهی پلو این غذا از غذاهای جنوب ایران است. مواد لازم : برنج ۳ لیوان شوید پاک شده و خرد شده ۲۰۰ گرم ماهی شور متوسط ۱ عدد متوسط کشمش ۱ تا ۲ پیمانه پودر لیموعمانی ۱ قاشق سوپخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری پیاز داغ ۱ قاشق سوپخوری مجله سر
طرز تهیه ی چخرتمه (کوکوی مرغ گیلانی) مواد لازم : مرغ پخته و خرد شده نیم کیلوگرم تخم مرغ چهار عدد آبلیمو نصف استکان زعفران آب کرده در صورت تمایل کمی نمک، فلفل و روغن به میزان لازم طرز تهیه: مجله سر گرمی اسکیمو:زعفران، نمک، فلفل و تخممرغ را مقداری هم زده، سپس مرغ
طرز تهیه دلمه سیراب شیردان دلمه ای متفاوت و مقوی دلمه سیراب شیردان یکی از غذاهای محلی استان لرستان است. مواد لازم : سیرابی به تعداد نفرات یک برش گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم برنج یک لیوان لپه ۴ قاشق سبزی معطر مخصوص دلمه خرد شده یک لیوان روغن به میزان لازم پیاز سرخ شده ۳
طرز تهیه ی نخودپلو با کشمش پلویی(غذای سنتی گلستان مخصوص سحر) مواد لازم : برنج آبکش شده سه پیمانه نخود و کشمش از هر کدام یک پیمانه رب انار ترش دو قاشق غذاخوری مرغ یا گوشت ۳۰۰ گرم پیاز متوسط دو عدد نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم مجله سر گرمی اسکیمو: طرز
طرز تهیه ی خورش متن جن مواد لازم : گردو ۲۰۰ گرم سینه مرغ یک عدد قیسی ۱۲ عدد کشمش ۱۵۰ گرم رب انار دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری گلپر به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم پیاز داغ سه قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا گردو را ساییده