دستور پخت شیرینی نخودچی شکلاتی شیرینی مخصوص سفره هفت سین

دستور پخت شیرینی نخودچی شکلاتی شیرینی مخصوص سفره هفت سین

  دستور پخت شیرینی نخودچی شکلاتی شیرینی مخصوص سفره هفت سین  مجله سر گرمی اسکیمو: شیرینی نخودچی شکلاتی با ظاهری زیبا و طعم عالی از شیرینی های محبوب نوزوریه که نمیشه ازش گذشت. نوروز بدون شیرینی نخودچی نوروز نمیشه چون نخودی از شیرینی های مخصوص سفره هفت سین هست. موارد لازم : موارد مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی به شکل قو

طرز تهیه شیرینی به شکل قو

 طرز تهیه شیرینی به شکل قو آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : تخم مرغ  ۲ عدد (زرده تخم مرغ دوم را کنار بگذارید) شکر ۲ فنجان کوچک جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری شیر  ۱ فنجان کوچک لیمو ترش ۱ عدد وانیل ۱ قاشق چایخوری آرد ۱۰۰

کوکی مارمالادی ، شیرینی خوشمزه و خوشرنگ عید نوروز

کوکی مارمالادی ، شیرینی خوشمزه و خوشرنگ عید نوروز

روش پخت کوکی مارمالادی ، شیرینی خوشمزه و خوشرنگ عید نوروز مجله سر گرمی اسکیمو: کوکی مارمالادی خوش طعم و ترد یکی از شیرینی های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. برای یک بار هم شده این شیرینی های زیبا و خوشرنگ را بپزین.   مواد لازم برای تهیه کوکی مارمالادی برشی : کره ۳/۴ پیمانه

طرز پخت شیرینی اتابکی ویژه عید نوروز شیک و خوشمزه

طرز پخت شیرینی اتابکی ویژه عید نوروز شیک و خوشمزه

طرز پخت شیرینی اتابکی ویژه عید نوروز شیک و خوشمزه مجله سر گرمی اسکیمو: شیرینی اتابکی یکی از شیرینی های خوشمزه و شیک برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. این شیرینی ها را می توانید در اشکال و طرح های مختلف درست کنید.   مواد لازم : آرد سفید: ۱و ۱/۲ پیمانه آرد برنج: ۱و ۱/۲

دستور پخت کوکی سیب ، شیرینی نوروزی خوشمزه

دستور پخت کوکی سیب ، شیرینی نوروزی خوشمزه

دستور پخت کوکی سیب ، شیرینی نوروزی خوشمزه مجله سر گرمی اسکیمو: کوکی سیب که یک رسپی روسی است ، هم راحت درست میشه و هم  خوشمزه هست. این شیرینی یکی از گزینه های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است.   مواد لازم برای تهیه کوکی سیب : تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ پیمانه وانیل ۱ مایع: ۲ ق

دستور تهیه باقلوا پرچمی ، باقلوا سه رنگ قزوین

دستور تهیه باقلوا پرچمی ، باقلوا سه رنگ قزوین

 دستور تهیه باقلوا پرچمی / باقلوا سه رنگ قزوین   مجله سر گرمی اسکیمو:باقلوا پرچمی قزوین مهم ترین سوغات این استان است. باقلوایی که در قزوین پخته می شود از باقلوای یزد و اصفهان و شیراز خوردنی تر است چرا که تنوع مزه در این شیرینی کوچک بیشتر از همتایان همنامش در استان های دیگر

شیرینی ساده و راحت بدون نیاز به پخت

شیرینی ساده و راحت بدون نیاز به پخت

شیرینی ساده و راحت بدون نیاز به پخت مجله سر گرمی اسکیمو:     مواد لازم :   کره بادام‌زمینی و پودر قند از هر کدام یک پیمانه بیسکویت پودرشده یک و نیم پیمانه کره یا مارگارین نرم‌شده ۵۰ گرم بادام پرک‌ یا ترافل رنگی برای تزئین به میزان لازم     طرز تهیه :

شیرینی زنجبیلی ساده و آسان بدون فر

شیرینی زنجبیلی ساده و آسان بدون فر

شیرینی زنجبیلی ساده و آسان بدون فر مجله سر گرمی اسکیمو: شیرینی زنجبیلی بدون فر     مواد لازم :   آرد سه پیمانه روغن جامد ۱/۴ پیمانه کره ۱/۴ پیمانه زنجبیل سه قاشق سوپخوری پودر قند ۲/۳ پیمانه     طرز تهیه :   روغن، پودر قند و زنجبیل را کاملا با هم مخلوط

رشته خوشکار ، شیرینی گیلانی مخصوص افطار

رشته خوشکار ، شیرینی گیلانی مخصوص افطار

رشته خوشکار ، شیرینی گیلانی مخصوص افطار مجله سر گرمی اسکیمو:   سپس برنج را آسیاب می‌کنیم تا آرد برنج نرم و مرغوبی به دست آید ( بهترین برنج برای رشته خوشکار برنجی است که شیرین و چسبان باشد. )   رشته خوشکار شیرینی مخصوص گیلان است که معمولاً آن را با چای می‌خورند. چرب

طرز تهیه شیرینی نوقا پخت شیرینی های محلی تبریز

طرز تهیه شیرینی نوقا پخت شیرینی های محلی تبریز

طرز تهیه شیرینی نوقا پخت شیرینی های محلی تبریز مجله سر گرمی اسکیمو: نوقا یا لوکا نوعی شیرینی محلی است که در شهر تبریز محبوبیت دارد.   مواد لازم :    نان میکادو  ۲ ورق شکر ۴۵۰ گرم گلوکز مایع ۲۵۰ میلی لیتر عسل یا شیره ۱۲۵ میلی لیتر وانیل یک هشتم قاشق چایخوری سفیده

عکس

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn