روش تهیه مربا هویج
طرز تهیه مربا هویج
۷۵۰ گرم هویج را با دنده ریز رنده کرده تا حدود ۴ کاسه ماست خوری هویج رنده شده به دست آوریم. سپس آن را همراه سه کاسه شکر و نصف کاسه آب در یک قابلمه ریخته تا به جوش آید.
طرز تهیه مربا هویج
۷۵۰ گرم هویج را با دنده ریز رنده کرده تا حدود ۴ کاسه ماست خوری هویج رنده شده به دست آوریم. سپس آن را همراه سه کاسه شکر و نصف کاسه آب در یک قابلمه ریخته تا به جوش آید.
یک کیلو شکر و یک لیوان آب را در یک قابلمه ریخته تا به جوش آید (در صورت نیاز میتوان آب و شکر جوش آمده را از صافی گذراند تا آشغالهای آن گرفته شود)
با این مقدار مواد لازم سه لیوان شربت (حل نشده در آب) و چهار کاسه ماستخوری از مربای توتفرنگی خواهیم داشت.
یک کاسه ماستخوری کمپوت آناناس خردشده و یک کاسه شکر را در یک قابلمه ریخته، روی شعله میگذاریم تا به جوش آید و حدود دو الی سه دقیقه بجوشد.
کالری موجود در مربای کدوحلوایی
مقدار کالری موجود در کل مربا ۶۸۰۰ کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست خوری از مربا کدو حلوایی حدود ۶۸۰ کیلوکالری میباشد.
مواد لازم : پوست هندوانه : 500 گرم آب آهک : به مقدار لازم شکر : سه و نیم پیمانه ۷۰۰ گرم آب : 2 پیمانه هل : 15 تا ۲۰ عدد جوهر لیمو : ۱ تا یک و نیم قاشق چایخوری طرز تهیه : قسمت سبز پوست هندوانه را جدا کنید و قسمت سفید آن را قالب بزنید سپس آنها را یک شب در
انواع مربا کمپوت مارمالاد – مربای کدو حلوایی مقدار لازم: کدوحلوایی 1 کیلو شکر 1 کیلو آب 5/3 پیمانه آب آهک به مقدار لازم طرز تهیه: کدورا پوست گرفته و تکه تکه می کنیم و به مدت ۵ ساعت داخل آب آهک قرار می دهیم.بعد از ۵ ساعت در آب سرد گذاشته و چند