![مربای خلال نارنج مربای خلال نارنج](https://img1.tebyan.net/big/1388/08/2812518820018588341771485412524325112620690.jpg)
مربای خلال نارنج
از خلال پوست نارنج هم میتوان مانند خلال پوست پرتقال مربا تهیه کرد و هم با خیساندن آن در سرکه، ترشی ساخت.
از خلال پوست نارنج هم میتوان مانند خلال پوست پرتقال مربا تهیه کرد و هم با خیساندن آن در سرکه، ترشی ساخت.
بعد از چیدن شکوفهها، با توجه به این که طعم تلخی دارند، ابتدا باید با جوشاندن پیدرپی، این تلخی را از بین ببرید یعنی ابتدا شکوفهها را در مقداری آب بریزید و بگذارید
گیلاس ها را تمیز و برگ های ان را جدا کنید سپس بشویید و با کمک هسته گیر یا چاقو هسته های گیلاس ها را خارج کنید ؛
ابتدا آلبالو ها را تمیز کرده و درون ظرف مورد ظر می ریزیم سپس سرکه را تا زمانی که روی آلبالو ها را بگیرددر ظرف می ریزیم
بعد از اینکه شربت رو تهیه کردیم به این روش حالا آلبالویی که به همراه کمی شربت نگهداشته بودیم به همراه شکر روی شعله گاز میذاریم تا بجوشد و شکر حل شود
مربای بابونه یکی از زیباترین و خوشمزه ترین مربا ها تو آذربایجان هست که علاوه بر طعم و زیبایی خواص دارویی زیادی نیز دارد مثل درمان
مربا بعد از شربت گیری آلبالو درست میشه و چون نکات مهمی برای درست درآوردن رنگش وجود داره پس نکات را خوب به خاطر بسپارید
نیم کیلو گرم یا دو کاسه ماست خوری توت فرنگی را پاک کرده و شسته سپس در مخلوط کن میریزیم تا پوره توت فرنگی به دست آید.
طرز تهیه مربا به
یک کیلو به خرد کرده، یک کیلو شکر (معادل ۴ لیوان سرپر)، یک کیلو آب (معادل ۴ لیوان)، را در یک قابلمه ریخته، روی شعله متوسط دم میکنیم.
طرز تهیه مربا و شربت آلبالو
آلبالو ها را شسته، از هسته جدا میکنیم. سپس دو کاسه ماست خوری آلبالو را با یک و نیم کاسه شکر مخلوط کرده، در یک قابلمه بزرگ میریزیم.