مربای خلال نارنج

مربای خلال نارنج

از خلال پوست نارنج هم می‌توان مانند خلال پوست پرتقال مربا تهیه کرد و هم با خیساندن آن در سرکه، ترشی ساخت.

طرز تهیه ترشی آلبالو

طرز تهیه ترشی آلبالو

ابتدا آلبالو ها را تمیز کرده و درون ظرف مورد ظر می ریزیم سپس سرکه را تا زمانی که روی آلبالو ها را بگیرددر ظرف می ریزیم

طرز تهیه مربای آلبالو  (خَشاب)

طرز تهیه مربای آلبالو (خَشاب)

بعد از اینکه شربت رو تهیه کردیم به این روش حالا آلبالویی که به همراه کمی شربت نگهداشته بودیم به همراه شکر روی شعله گاز میذاریم تا بجوشد و شکر حل شود

طرز تهیه مربای بابونه

طرز تهیه مربای بابونه

مربای بابونه یکی از زیباترین و خوشمزه ترین مربا ها تو آذربایجان هست که علاوه بر طعم و زیبایی خواص دارویی زیادی نیز دارد مثل درمان

طرز تهیه شربت آلبالو

طرز تهیه شربت آلبالو

مربا بعد از شربت گیری آلبالو درست میشه و چون نکات مهمی برای درست درآوردن رنگش وجود داره پس نکات را خوب به خاطر بسپارید

روش تهیه مارمالاد توت فرنگی

روش تهیه مارمالاد توت فرنگی

نیم کیلو گرم یا دو کاسه ماست خوری توت فرنگی را پاک کرده و شسته سپس در مخلوط کن می‌ریزیم تا پوره توت فرنگی به دست آید.

روش تهیه مربا به

روش تهیه مربا به

طرز تهیه مربا به

یک کیلو به خرد کرده، یک کیلو شکر (معادل ۴ لیوان سرپر)، یک کیلو آب (معادل ۴ لیوان)، را در یک قابلمه ریخته، روی شعله متوسط دم می‌کنیم.

روش تهیه‌ی مربا و شربت آلبالو

روش تهیه‌ی مربا و شربت آلبالو

طرز تهیه مربا و شربت آلبالو

آلبالو ها را شسته، از هسته جدا می‌کنیم. سپس دو کاسه ماست خوری آلبالو را با یک و نیم کاسه شکر مخلوط کرده، در یک قابلمه بزرگ می‌ریزیم.

آخرین اخبار

عکس

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn