ترشی توت و آلوچه
ترشی توت و آلوچه,ترشی توت,آلوچه,طرز تهیه ترشی توت و آلوچه,انواع ترشی,ترشی با آلوچه,ترشی
ترشی توت و آلوچه,ترشی توت,آلوچه,طرز تهیه ترشی توت و آلوچه,انواع ترشی,ترشی با آلوچه,ترشی
طرز تهیه ی مربای شاتوت مواد اولیه : شاتوت یک کیلوگرم شکر دو کیلوگرم وانیل نصف قاشق مرباخوری مجله سر گرمی اسکیمو:طرز تهیه: شاتوت و شکر را به صورت لایه لایه در ظرف لعابی میریزیم و ۲۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا شاتوت آب بیندازد. در مربای شاتوت آب نمیریزیم. شاتوت را روی حرارت
ترشی توت-ترشی شاتوت طرز تهیه ترشی توت: مجله سر گرمی اسکیمو: *نکته: برای درست کردن ترشی توت باید از توتهایی که صورتی پر رنگ و یا قرمز روشن هستند استفاده کنید میتونید ترشی توت رو بصورت ترشی مخلوط هم درست کنید که در این صورت رنگ ترشی کمی قرمز رنگ میشه ولی خیلی خیلی خوش
میتوانید برای خود به راحتی کمپوت هایی خوشطعم و سالم تهیه کنید. دراین مقاله طرز تهیه کمپوت زردآلو شرح داده شده است.
طرز تهیه کمپوت انجیر مواد لازم : لیمو ترش متوسط ۱عدد گلاب یک چهارم پیمانه آب یک ونیم پیمانه عسل نصف پیمانه ساقه دارچین ۲ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری انجیر تازه متوسط نیم کیلو گلابی سفت متوسط ۲ عدد طرز تهیه: ۱ – با استفاده از یک چاقوی پوست کن ، لیمو ترش
اگه از مربای توت فرنگی و آلبالو و مربای کیوی خوشتون میاد از این مربا هم حتما خوشتون میاد!
مواد لازم :
ازگیل ژاپنی هسته گرفته : یک کیلو
شکر : یک کیلو
آب داغ : یک لیوان
آب لیمو : دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی ازگیل مجله سر گرمی اسکیمو:ترشی یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانیان است. یکی از میوه های پاییزی ازگیل است و به همین بهانه در این مقاله طرز تهیه ترشی ازگیل را ذکر کرده ایم. مواد لازم جهت تهیه ترشی ازگیل: سرکه 1/5 لیتر تمبر هندی یک بسته کامل ازگیل
برگ موهای لطیف و جوان را در ظرفی که حاوی یک و نیم لیتر آب و یک قاشق چای خوری جوش شیرین است، چند جوش می دهیم تا نرم شوند
هویج فرنگیها را پس از شستن یا به صورت خلالهای باریک و نسبتاً بلند رشته نموده یا از رنده مخصوص مولینکس رد مینماییم و یا با تراشه مخصوص به شکل گل درست کرده و با خلال دندان ثابتش میکنیم.